Bannerflyvning

Få dit budskab skrevet på himlen

Starling Air tilbyder en unik og uforglemmelig annoncering samt personlige beskeder skrevet på himlen med et flyvende reklamebanner. Vi tilbyder et omkostningseffektivt reklameværktøj til virksomheder i alle størrelser og budgetter. Vi tilbyder også skræddersyede personlige beskeder til alle store begivenheder.

Vi flyver i hele landet - Skal vi have dit banner med?

Flyvende service

Uanset om du leder efter et synligt og effektivt reklameværktøj til din virksomhed eller at sende en personlig besked til en speciel person, tilbyder Starling Air pålidelige og omkostningseffektive tjenester med fokus på tilpassede produkter og kundetilfredshed.

Personlig besked

Vil du henvende dig til et stort publikum, en lille gruppe eller bare sende en besked til en enkelt person, er flyvende reklamebannere en fantastisk måde at sige næsten alt på. Send en personlig besked på himlen, det vil aldrig blive glemt.

Sikkerhed

Starling Air sætter en ære i vores professionelle og høflige service. Vores fly vedligeholdes omhyggeligt af certificerede mekanikere efter gældende regler. Vi benytter erfarne piloter der sikrer, at din besked flyver til tiden. Vi hjælper dig med at planlægge flyveruten og sørger for banneret er konstrueret til tiden.

Sådan trækkes et banner op

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille?
Vi vender tilbage så hurtigt vi kan.
Du er også velkommen til at ringe.