Handelsbetingelser

Generelt
Udstederen af gavekortet er Starling Air, vi leverer ydelsen, som gavekortet giver adgang til.
Aftale om køb/salg af gavekort indgås mellem dig og Starling Air. Vi er ansvarlig for opfyldelsen af aftalen med forbrugeren og hæfter over for forbrugeren for samtlige forhold vedrørende gavekortet.
Gavekortet bliver indløst ved at modtageren oplyser den unikke kode som findes på gavekortet, inden den pågældende ydelse går i gang.

Fortrydelsesret
Ønsker du at fortryde dit køb, kan du kontakte Starling Air ved at skrive til os via vores kontaktformular eller ringe på telefonnummer 62533394. Oplys den unikke kode ved henvendelse. Gavekortet må ikke være indløst eller påbegyndt indløst.
Det fulde beløb vil blive returneret inden for 7 hverdage til købers konto, såfremt fristen for fortrydelsesretten er overholdt, og når det er sikret, at enheden ikke er indløst.
Det er kun køber – ikke modtager – der oppebærer fortrydelsesretten. Af sikkerhedsmæssige årsager refunderes beløb kun til købers konto.
Gavekortet er gyldigt i 1 år.

Priser og køb

Du har mulighed for at betale med MobilePay, ApplePay, Visa og MasterCard. Betaling sker via Freepay igennem en sikker forbindelse SSL, hvor indtastede oplysninger krypteres, så de ikke kan læses af andre.Alle oplyste priser er inklusive moms. Betaling trækkes samtidig med at du modtager kvittering på dit køb.Når købet er gennemført, vil en bekræftelse/kvittering og gavekortet blive sendt til den e-mail adresse, der angives i forbindelse med købet. Køber bedes kontrollere den indtastede mailadresse og være opmærksom på at bekræftelse/gavekort kan ende i uønsket postKøb af gavekort er jf. dansk forbrugerlovgivning tilknyttet en fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget din ordrebekræftelse via e-mail. Eventuelle krav i forbindelse med manglende levering eller mangler ved den leverede ydelse rettes direkte til Udstederen.